در آزمون آیلتس چهار مهارت زبانیتان یعنی Listening, Speaking, Writing و Reading مورد ارزیابی و سنجش قرار میگیرد. کسب نمره بالا و قابل قبول در آزمون آیلتس نیازمند تمرین و تلاش فراوان است. برای این که این تلاش و تمرین ثمربخش باشد باید به نکاتی توجه کنید. در ادامه شما را با این تکنیکها و نکتهها آشنا میکنیم. با ما همراه باشید.
نکاتی برای آمادگی آزمون آیلتس
فرمت و قوانین آزمون آیلتس تا حدودی با سایر آزمونها متفاوت است. بنابراین در ادامه به نکات و توصیههایی میپردازیم که به شما در آمادگی بیشتر و رسیدن به نمره بالاتر کمک شایانی میکند.
نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کنید
شناسایی نقاط ضعف و قوت یکی از مهمترین گامهایی است که باید برای آزمون آیلتس بردارید. برای آشنا شدن با نقاط قوت و ضعف خود میتوانید در آزمونهای تعیین سطح شرکت کنید. اغلب موسساتی که به ارائه کلاس آیلتس میپردازند، خدمات تعیین سطح را نیز ارائه میدهند.
بخش دیگری از نقاط قوت و ضعف شما هنگام یادگیری زبان مشخص میشود. برای مثال ممکن است مهارتتان در بخش اسپیکینگ بیشتر از بخش رایتینگ باشد. روی نقاط ضعف خود کار کنید تا مطمئن شوید روی نمره کل شما تاثیر منفی نمیگذارند.
برنامه مطالعاتی داشته باشید
قبل از شروع مطالعه برای آزمون آیلتس حتما برنامهریزی کنید! تدوین برنامهای دقیق برای آمادگی آزمون آیلتس باعث افزایش سرعت، تمرکز و کیفیت مطالعهتان می شود.
طبق نقاط قوت و ضعفتان برنامهای را تدوین کنید. زمان بیشتری را بر روی نقاط ضعف خود بگذارید تا آنها را نقطه قوت تبدیل کنید. با این وجود نقاط قوت خود را فراموش نکنید! توجه داشته باشید که بیتوجهی به نقاط قوت، میتواند آنها به نقطه ضعف تبدیل کند.
از منابع مفید استفاده کنید
در موتورهای جست و جو سرچ کنید:«منابع آیلتس». با دنیایی از کتابها و منابع مختلف روبهرو خواهید شد! بیشک مطالعه تمام این منابع ممکن نیست. بسیاری از مدرسان آیلتس توصیه میکنند که برای آیلتس از منابع پراکنده استفاده نکنید و از یک منبع مشخص استفاده کنید.
بسیاری از آموزشگاهها و موسسات تدریس آیلتس، از یک منبع مشخص برای آزمون آیلتس استفاده میکنند. موسسات با تجربه چندین ساله خود در زمینه آموزش، بهترین منابع را در اختیار شما قرار میدهند.
تا زمانی که احساس اطمینان کنید، تمرین کردن را رها نکنید!
تمرین زیاد، اعتماد به نفس شما را افزایش میدهد. سعی کنید زندگی خود را با زبان انگلیسی احاطه کنید تا در اوقات فراغتتان نیز درگیر یادگیری زبان انگلیسی باشید. برخی از کارهای زیر به شما در این مسیر کمک میکند:
-
برای بخش شنیداری (Speaking) دوستی را پیدا کنید تا انگلیسی صحبت کردن را با او تمرین کنید.
-
مجلات و مقالات انگلیسی بخوانید و سعی کنید تکنیکهای ریدینگ را روی آن اجرا کنید.
-
اخبار را به زبان انگلیسی بشنوید، فیلمهای انگلیسیزبان ببینید و موسیقیهایتان را به این زبان گوش دهید.
-
کارهای روزانهتان را به انگلیسی بنویسید. همچنین در انتهای هر روز، درباره اتفاقهای روزانهتان بنویسید.
نظر شما